joi, 1 mai 2008

De 1 Mai doar gandim

Sloganul "Noi muncim, nu gandim" a fost creat pentru ca dezbina cele doua clase importante de oameni: muncitorii si intelectualii. Si a fost asa de bine amestecat in gandirea oamenilor pana au ajuns sa creada ca le apartine si cele doua tabere au inceput sa se impunga si sa se arate cu degetul. Si nici in ziua de azi nu vor sa adopte respectul reciproc.

Paradoxal, ziua muncii este sarbatorita prin vanatoare de loc pentru gratar. Si ca sa nu iesim din tipar dar mai ales in numele aventurii am pornit de dimineata la vanatoare.

Am explorat cai necunoscute de a iesi din Bucuresti si am ramas prinsi ca niste soareci in capcana pe "autostrada" Bucuresti-Pitesti. In cele din urma am iesit si ne-am ratacit pe drumuri intortocheate pana am ajuns la Valea cu Pesti si in cele din urma la Vidraru.

Este greu sa gasesti intr-o astfel de zi un loc liber in natura in care sa stai doar tu cu un carabus, sa ii povestesti fara cuvinte cat de mult apreciezi vantul, soarele si ploaia, mirosul de verdeata si de ciuperci la gratar, lichiorul de ciocolata si musai berea si puiul fript.

Niciun comentariu: