joi, 14 februarie 2008

'S Day sau Ziua tuturor Inimioarelor

Pretios

Plutesc, sunt un cub de gheata, ma legan pe valurile facute de cei din jurul meu. Toti cauta inimioare sub orice forma. Mi-am pus coarne de diavol si apoi aripi de inger incercand sa inteleg ce vor sa ridice in slavi sau sa ponegreasca oamenii cand zic Valentine’s Day , vorba aceea, traim in Romania.

In cele din urma toate chitibusurile de pe Terra au cate o zi de sarbatoare si nu le stim noi pe toate. Asa ca de ce nu ar avea si iubirea o zi ? O zi in care nu stim de ce simtim nevoia acuta sa ne integram in multimea purtatoare de inimioare. Si daca nu ai pe inventar un partener pentru ‘S Day trebuie musai sa alergi prin ploaie ca sa stergi deprimarea?

Au fost momente in care, de pe marginea unui hau, m-am intrebat ce-i acest concept in numele caruia pornim razboaie, ne topim vazand cu ochii sau ne ruinam vietile din greseala ? Este o alt mijloc de supravietuire a speciei umane ? Este cel mai pufos, cel mai dulce, cel mai amar, cel mai tepos, cel mai negru sau cel mai rosu sentiment al unui om ?

Nu pot da o definitie si nu vreau sa ma disec intr-un catraliard de bucatele pana inteleg ce reprezinta pentru mine DAR imi doresc sa resimt multimea de fluturasi care m-au facut sa zbor, sa zambesc oricui fara motiv, sa vad lumea in culori vii, sa imi doresc sa traiesc 120 de ani. Imi doresc sa ma duc la cea mai buna facultate de vrajitorie ca sa invat sa topesc straturile de ceata, cele de gheata si apoi cele din piatra care imi inconjoara Photobucket


Un comentariu:

Nihilus spunea...

Love is blindness
I don't want to see
Won't you wrap the night
Around me
Take my heart
Love is blindness

O incercare ca oricare alta de a defini dragostea, asta e un exemplu dat de baietii de la U2.

Angel, cand o fi sa te loveasca, poti sa ai tu ceatza, gheatza si pietre, dragostea e mai puternica decat orice si va patrunde pana la inima ta. Ar fi pacat sa nu (mai) cunosti aceasta senzatie asa ca fii optimista si uita-te in ochii celor din jur: nu stii niciodata de unde va apare...